MARKETING KOMMUNIKÁCIÓS PÁLYÁZAT

1. Rólunk

New York, London, Párizs, Milánó és Berlin sikeres divat világmárkáiból válogathatsz folyamatos, jelentős kedvezményekkel Budapest lüktető szívében.
A Nyugati téren 6 szinten és 2400 m2-en vár az Atryum Fashion City. Az áruház egyedülálló Budapesten, és az országban is. Az egyedi hangulatú vásárlás örömét egy egzotikus kávé, teakülönlegesség teszi maradandóvá a Frei Cafe válogatásából.

Kinálatunkban megtalálod nálunk a legtrendibb darabokat ráadásul verhetetlen áron olyan márkák kínálatából mint Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Tommy Jeans, Guess, Bugatti, Desigual, Camel, Roy Robson, Only, Vero Moda, Jack and Jones, (a teljesség igénye nélkül) amelyekkel széles fogyasztói réteget célzunk meg.

Ennek az egyedülálló új divatáruháznak minél rövidebb idő alatt a köztudatba hozására egy folyamatos és aktív marketingkommunikációs tevékenységet kell hogy végezzünk.
Szlogenünk: More than Shopping, a Divatvilág Budapestre költözött!
További információkért böngéssz oldalunkon.

2. Főbb kritériumok

  • 6-12 hónapra kiterjedő marketing stratégia

  • Marketingkommunikációs – azaz reklám és promóciós kampányok terve és

    marketingeszközök lehetőségei

  • Ajánlott megjelenési területek offline médiában

Nyomtatott sajtó,  TV:

  •  óriásplakát

  • ajánlott divatipari együttműködések

  • Gondosan megtervezett kreatív kommunikációs stratégia

  • Események szervezése, média bevonásával

3. Célunk

Az áruház széleskörű ismerettségének kialakítása, és a fizetőképes vásárlók hatékony elérése, megfelelőreklámeszközökkel, reklámfelületeken, és események kapcsán.
Célunk az elégedett vásárlóközönség kialakítása, akik ha megismerték a színes termékpalettát szívesen visszatérnek hozzánk. Természetesen a már kialakított törzsvásárlói rendszer előnyeivel.

Terveink között szerepel különböző események szervzezése kulturális, művészeti, színház, zene, film, könyv témakörben. Ismert és kedvelt közéleti személyeken keresztül hitelessé téve.
Cégünk szívén viseli az egészséges életmódot és a sport szerepét, már megrendezésre került ennek apropóján két esemény, egy futó és kerékpáros verseny ami nagy népszerűségnek örvendett.

Az oldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Ha folytatod a böngészést változatlan beállításokkal, azzal elfogadod a sütik további használatát.